maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Edelleen elossa.

... mutta kaikenlaisten kommellusten jälkeen.

Pari päivää viime postaukseni jälkeen tuli ikäviä uutisia ja kaikki meni taas ihan katolleen, sain töistä irtisanomisilmoituksen ja sen jälkeen meni hetki jos toinenkin ihan vaan ihmetellessä. Sain pienen määräaikaisen kesäapupätkän edellisestä työpaikasta, sitä on vielä viikko jäljellä. Työhakemuksia tässä on kirjoiteltu ja tutkittu erilaisia mahdollisuuksia, mietitty taas että mitä sitä haluaakaan tehdä.

Kavereiden kanssa on tullut vietettyä paljon aikaa. Kiitos teille olemassaolostanne, olette auttaneet suunnattomasti sillä että olette kuunnelleet, jutelleet, juoneet litroittain kahvia kanssani ja taas jutelleet ja kuunnelleet lisää. Kiitos.

Ja mitä kuuluu harrastepuolelle? Menin ja hurahdin taas ihan uuteen juttuun, tämä valmistui tänään ja meneepä hyvinkin Project Spectrumin väreihin.

Eli menin sotkeentumaan pienoismalleihin, tässä ensimmäinen aikaansaannokseni. Vuoden '67 Chevelle, mittakaava 1:24. Auto itsessään on valmis jo mutta tämä saa vielä kuskin, ja kuski tarvitsee vielä oheismateriaalejakin. Seuraavaksi työn alle askarreltavaksi päätyy pieni viikate - arvaattekin varmaan siitä kuka herra tätä autoa ajelee... ;)

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mitäs sun syksyyn kuuluu? :)

12:59 ip.  
Blogger verano said...

Hei!

Mahdatko vielä muistaa tammikuussa järjestämääsi kilpailua? :) Olin toinen voittajista ja jäin odottelemaan postia. Odotus jatkuu yhä..

2:34 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

10:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home