sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Kohti parempaa.

Asiat alkavat pikkuhiljaa selvitä täällä. Suuria muutoksia tulee tapahtumaan ja kaikki vanha totuttu muuttuu ihan uudenlaiseksi. Elämä alkaa taas selkeytyä ja hakea uutta uomaa virratakseen täydellä voimalla.

Vielä ei ole ajankohtaista paljastaa ihan kaikkea, mutta suuria uutisia on ilmassa. Nyt katselen taas jo kangaspinoja, ompelukonetta ja askartelutarvikkeita ihan uusin silmin.

Mua pyydettiin piirtämään logo yhteen harrastusprojektiin. Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi piirustellut yhtään mitään, joten tuntui taas hieman vieraalle ottaa tussit käteen, varsinkin kun piti piirtää toiselle. Hahmottelin jokusen ajatuksen paperille, annoin välillä viivojen ajautua jonnekin ihan muuallekin kuin mitä tarkoitus oli ja sainkin jotain kohtuullista aikaiseksi. Esittelin aikaansaannoksiani kaverille, ja hän sanoi pitävänsä eniten juurikin siitä hahmotelmasta, josta pidän eniten itsekin. Mainiota. Tästä on hyvä jatkaa.

Aurinko paistaa ja mulla on joku ihmeellinen flunssa. Silmät vuotavat ja ovat kirkkaanpunaiset, nenä vuotaa ja nyt tuntuu keuhkoissakin jo rohinaa - voiko tämä olla siitepölyallergiaa taas vaiko ihan jokin perus lenssu? Paranemaan päin tämä kuitenkin alkanee jo olla.

Eli elämä alkaa taas näyttää valoisammalta, lisääntyvän valon myötä uskon aktiviteetin täälläkin lisääntyvän :)

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihana huomata, että olit kirjoittanut tänne :) Toivon, että asiat järjestyy parhainpäin, oli se sitten mitä hyvänsä. Aurinkoa päiviisi!

10:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home