sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Varjohamsteri?

En liittyny lankahamstereihin vaikka mieli teki, koska tiesin että mun tuurilla olisin just silloin löytäny jotain maailman ihaninta jota olisi ollu pakko hankkia juuri silloin. Päätinkin siis harrastaa ihan keskenäni varjohamsterismia ;) joka ei siis kiellä uusien lankojen ostamista, mutta suosii vanhojen vähentämistä tavalla tai toisella.

Lahjoitin siis erään nettipalstan kautta juuri reilu 4 kg lankoja pois. Kassissa oli lähinnä sellaisia vanhoja lankoja, joista ei hyvän marinoinninkaan jälkeen tunnu kehittyvän yhtään mitään. Ajattelin siis, että ne on parempi vapauttaa uuteen kotiin, jossa ne toivon mukaan kehittyvät joksikin, vaikkapa Vaaka-tilkuiksi.

Hirmuinen sisustusinto on taas pinnassa. Ikeasta tuli hankittua uusi hyllysysteemi kylppäriin ja pieni säilytysarkku/penkki tuohon yläaulaan, ne ovat äärimmäisen kätevät. Hirveä kutina olisi työstää kaikkea uutta ja kivaa tänne, kun vain saisi taas mieleensä että mitä. Vaatehuone alkaa olla jo sellaisessa kuosissa, että sen voi kohta vetää yli jääkaapin ovessa olevasta to do- listasta. (mulla on siis jääkaapin ovessa lista, johon kumpikin voi kirjoittaa kodissa ilmeneviä epäkohtia ja sitä mukaa, kun niille on tehty jotain, ne vedetään listalta yli. Kätevää uudessa kodissa :))

1 Comments:

Blogger Eirene said...

Minäkin varjohamsteroin, on vähemmän paineita saada jotakin aikaan. :) Mitä kautta lahjoitit pois noita lankoja, itsekin voisin luopua siitä osasta joka on kummitellut kätköissä aina 90-luvulta saakka...

9:23 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home