lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Nyt niitä kuulumisia.

Nyt, kun asiat alkavat olla jo ihan paperillakin varmoja, niin uskallan avata suuni täälläkin. Eli lähestulkoon yhdeksän ja puolen vuoden kausi elämästä päättyy ja elämä muuttuu kummankin osapuolen osalta hyvinkin radikaalisti. Mies ja minä päätimme jatkaa elämäämme erillämme, kuitenkin ystävinä ja toivonmukaan vielä pitkään hyvissä väleissä.

Naimisissa emme olleet, kihloissa vasta, ja mitään sen suurempia yhteisiä hankintoja (koti tms) meillä ei ollut, joten noiden osalta kohtalaisen simppeli projekti, mutta tunnetasolla tietysti aina jotain muuta. Yhteisellä päätöksellä tähän päädyimme, fiksumpaa tehdä tämä nyt kun voi vielä erota hyvissä väleissä eikä tartte polttaa siltoja takanaan.

Mulla on siis edessä muutto uuteen kotiin, joka kulminoituu tosiasiaksi tässä viikon sisään. Nettipimentoon joudun taas vähäksi aikaa, töistä koitan käydä välillä päivittämässä vähän kuulumisia.

Pahimmat murheen hetket ovat jo menneet ainakin toistaiseksi ohi ja nyt olen lähinnä innoissani uuden elämän aloittamisesta ja kaikesta, mitä se tuo mukanaan. Uusi koti on lyhyemmän matkan päässä töistä, hyväkuntoinen asunto uudehkossa talossa, ja mikä mainiointa - saan sisustaa siellä ihan just niinkuin itse tykkään ;)

Eli tällä hetkellä elämä hymyilee taas. Jostain olen saanut pikku flunssan mutta sekin lienee taas jotain stressireaktiota ja uskon senkin tokenevan jahka tämä takatalvi taas muuttuu auringonpaisteeksi ja lämpöisemmäksi ilmaksi.

Hyvillä mielin siis täällä katsellaan elämää eteenpäin.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Välillä joutuu tekemään niitä vaikeitakin ratkaisuja... Onnea paljon uuteen kotiin ja uuteen elämään.

8:45 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Joku viisas on joskus sanonut (eikös ollutkin tarkkaa faktaa....) että kun yksi ovi elämässä sulkeutuu, toinen samaan aikaa avautuu..... näin se varmasti on. Onnea ja myötätuulta uuteen elämään!

9:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen aivan samanlaisessa tilanteessa, toivon voimia sinulle ja onnea "uuteen" elämään, eron ei aina tarvitse olla huono asia,iloista kevättä ja auringon odotusta=)

Mukavaa viikonloppua.

9:47 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Tiedän vähän miltä sinusta tuntuu, kun samanlaisessa tilanteessa olen ollut minäkin. Tosin seurusteluvuosia ei ollut yhtä monta takana. Mutta, niin se vaan on, että elämä jatkuu :)

Onneksi tulee kesä!

4:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home