maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Höristelyä.

Hassu fiilis kun tietää, ettei tänään tarvitse mennä töihin. Eikä huomenna. Eikä ylihuomennakaan. Torstaina pitää, ja sitten saakin taas jännittää ja kummastella ja ihmetellä ja opetella sataviissataa uutta asiaa. Perjantaina oli siis viimeinen työpäivä vanhassa paikassa ja nyt mulla on tällainen talviloman tynkä :)

Sen suurempia suunnitelmia mulla ei tähän väliin ole, aion treffata kummitytön ja hänen äiteensä tänään, huomenna vanhempani tulevat kylään ja keskiviikolle ei ole mitään - paitsi että pitää käydä hankkimassa seutulippu ja tehdä opettelureissu uudelle työpaikalle, että osaan sitten torstaina jäädä oikeassa paikassa pois.

Nyt voisi vihdoin olla aikaa ja inspiraatiota myöskin tyhjentää viimeisetkin muutosta jääneet pahvilaatikot pois tuolta vaatehuoneesta sekä kirjoittaa ostoslistaa, että minkälaisia säilytystarvikkeita ja kuinka paljon pitää hankkia Ikeasta. Suunnitelmissa olisi siis mennä Ikeaan ja muutenkin Helsinkiin ostostelemaan tässä ihan lähitulevaisuudessa. Pääsisi taas Menitaankin penkomaan <3 (ihan kuin mä olisin jo viime reissun ostoksista saanut jotain aikaiseksi)

Viimeiseksi pikaisesti parvekkeen ovenraosta napattu (ei voinut sihtailla pidempää kun ulkona on -19) kuva talvisesta takapihasta: