tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Shoppaaminen on kivaa!

Ja varsin terapeuttistakin. Kai.

Meillä on uusi kirjahylly. Oikein kätevä, kirsikanvärinen perusmuotoinen mappihylly, johon sortimentteerasin kaikki harrastekirjat. paperimapit, tarvikemapit ja lehtikotelot. Tulin siihen tulokseen että jotain pitää karsia kun tuo on ihan täysi jo nyt ja siltikin olisi vielä tavaraa jota siihen pitäisi asetella. Vähän aikaa piti ihmetellä ennenkuin tuo löytyi, mutta nyt se on tuossa ja kasattuna ja kaikkea eikä se ainakaan vielä ole romahtanut *koputtaa puuta*

Muutakin kivaa on löytynyt. Yleinen kirja-ale tartutti mukaan kaksi kirjaa, "Tee itse upeita koruja" ja "Pykäpistosta linnunsilmään". Nimet kertonevat aika pitkälti, mistä on kyse.

Muuta mukavaa: lankaa on taas kulkenut lähemmäs kilon verran kotiin ja nyt alkaa tulla sellainen olo, että pitäisikö osallistua tuohon lankahamsteri-juttuun. Sen verran on myös luomisen tuskaa, että Project Spectrumkin kiinnostaisi, mutta silti hui. Lontoonkielinen lista. Saapa nähdä.

Lisäksi, työpaikan "sisällä" oleva kirjakauppa on lopettamassa, ja kävin haalimassa sieltä kaikkea kivaa puoli-ilmaiseksi. Softislevyä, korttitarvikkeita, kynäkotelon... ja toisesta kaupasta kasan puuvärejä. Hii.

Tilasin myös ekaa kertaa FinnStamperilta. Paketti sisälsi leimasimia, palikoita niiden kiinnitystä varten ja erilaisia koristenappeja. Ihania juttuja. Lumihiutaleita ja piparimuotteja, jummi sentään.

Lisäksi löysin kasan kaikenmoista askartelumateriaalia myös tuossa kirjahyllyyn tulevia tavaroita inventoidessa, nekin voisi kai laskea uusiksi kun en ole edes muistanut että moisia omistan :D Löysin siis ääriviivatarroja, tavallisia tarroja, kuultopaperia ja korttipohjia. Kätevää, kun ei tartte lähteä kauppaan vaan voi tehdä ekskursion omiin jemmoihinsa :D