keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Elämä uusiks?

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet hulvatonta muutosten hulinaa mun elämässä. Ihan ekana oli päällä muutto uuteen kotiin. Samassa rytäkässä tuli kutsu sinne työhaastatteluun, joka poiki viime viikolla varmistuneen uuden työpaikan. Uutta autoa etsiskellään tässä vanhan ruppanan tilalle. Ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, mulla on ens viikon keskiviikkona aika kampaajalle, pistetään pääkin ihan uusiksi.

(mihin voi valittaa jos ilmanvaihdon mukana sisälle tunkee kauhea tupakankatku jostain naapurista?)

Valitan, ette saa vieläkään kuvia noista viime postauksen ostoksista. Koetin itse kuvailla niitä edellispäivänä, mutta sain aikaiseksi vain niin kauheaa pikselioksennusta, että niiden julkaisu olisi kenties ollut hyvää nauruterapiaa kaikille :D Pitää siis odottaa, että tuo isäntä jaksaa ja ehtii taas räpsiä kuvia mun ohjeistuksen mukaan :)

Ihme väsytystä ollut koko viikon. Olen nukkunut aamuisin niin pitkään, että olen nipin napin ehtinyt töihin. Illallakin on väsyttänyt mutta kummasti on tullu jumitettua koneella tai kirjan ääressä. Ei siis edes neuleen ääressä, vaan kirjan. Ei sillä, en mitenkään paheksu lukemista harrastuksena, kerrassaan mainiota toimintaa tuokin.

(pää jäässä, ei osaa muokata edes sanoja oikeanlaisiksi lauseiksi)

Menen lämmittämään saunaa.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Muistelisin, että asia kuuluu isännöitsijälle. Omisti asunnon tai ei, tupakointi on silti kiinteistössä sisätiloissa usein kielletty, juurikin siksi että savu kulkeutuu ilmanvaihdon mukana naapuriasuntoihinkin. Itsehän tahtoisin kieltää myös parveketupakoinnin, tosi kiva tuulettaa kesäisin kun savu juoksee sisälle sekä ala- että yläkerrasta...

11:37 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei! Niiden hollantilaisten adoptoinnista: hiekkaoliivi(at)gmail.com. :)

11:34 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mulla on ollut viime aikoina sama juttu, että väsyttää vaan. Vaikka ajallisesti nukkuisikin tarpeeksi (ei kuitenkaan liikaa) niin silti väsyttää. Olen viimeisen parin viikon aikana ollut tosi monena päivänä just enkä melkein töissä ajoissa ja ilman meikin häivää, kun tulee niin kiire.

Jospa tässä pirtsakoituisi :)

3:11 ip.  
Blogger Sari (saristitching) said...

Onpas sinulla paljon muutoksia tosiaan! Onnea!

Turun neuletapaamiset ovat aina kuukauden toinen lauantai ja viimeinen keskiviikko. Talvisin ne ovat kahvila (ravintola) Kertussa Itäisellä pitkäkadulla ja kesällä yleensä Vaakahuoneella. Joskus voi tulla vaihdoksiakin. Niistä ilmoitetaan esimerkiksi Yahoon neulontalistalla. Seuraava tapaaminen on siis ensi viikon keskiviikkona (31.1.) Aina siellä ei ole langanvaihtajaisia, mutta porukoilla saattaa olla kyllä jotain lankoja mukanaan. Tai kirjoja. Marianne on tapaamisten "emo".
http://www.ekebodesign.eu/blog/

10:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home