tiistaina, tammikuuta 09, 2007

Kuvameemin tuotoksia.

Täällä siis kaipailin kuvaideoita, ja täältä niitä nyt pesee:

Ekana pyydettiin kuvaa kamerastani. Tässä ensimmäisenä on mun ihkaoma pikkukamera, jolla on otettu iso osa tähänkin blogiin päätyneistä kuvista. Aina siis siihen asti, kunnes...


...perheeseen saatiin järkkäri. Kuvassa on pyynnön mukaisesti pelkkä kamera perusoptiikalla, en sisällyttänyt kuvaan irtosalamoita, jalustoja, lisäoptiikkaa ynnä muita härpättimiä, joita on tullut haalittua. Miehen kamera tuo siis virallisesti on, mutta minäkin olen saanut sitä käyttää ja yhä enenevässä määrin pyrin opettelemaan tuon ja noiden langattomien salamoiden käyttöä.


Seuraava pyyntö oli kuva kahvipurkista. Tämä ei kaivanne sen suurempia esittelyjä :)


Seuraava pyyntö oli kohdasta, johon kaipaan jotain muutosta. Uudessa kodissa noita huomioitavia kohteita on vielä varsin paljon, mutta tällä hetkellä eniten huomiotani huutaa tämä työhuone. Suunnitelmissa on ainakin pari lyhyttä verhoa lisää, tauluja seinälle, tulostimen vieressä näkyvän pikkulipaston petsaus kalusteisiin sopivan väriseksi, kirjahyllyn hankinta, kenties matto lattialle. Siinä noita ensi hätään.
Kuvassa siis vasemmalla oma työpöytäni, oikealla vaalean rullaverhon edessä näkyy pieni vilaus miehen työpöydästä.

Viimeinen kuvapyyntö oli lempiesineestäni kodissa. Tätä pohdin pitkään ja hartaasti, mutta ainakaan vielä en osannut nimetä mitään erityistä. Päätin siis jättää vielä asian hautumaan hetkeksi ja rakentaa jossain vaiheessa kuvakollaasin kaikesta siitä ihanasta, jonka kesken en osannut päättää lemppariani ;)

Olen ollut ahkera ja aiemmin mainitut villavanttuutkin ovat jo valmiit ja huovutuksen jälkeen kuivumassa, mutta postaan niistä sitten erikseen ennen- ja jälkeen- kuvat. Samalla näette muutakin valmistunutta.

Kaveri kertoi lähtevänsä käymään Englannissa. Hän lupasi, että saan antaa mukaan ostoslistan, ja haluaisin toivoa ainakin Colinetten Jitterbugia, mutta sanokaa nyt viisaammat, että onko jotain muuta kertakaikkisen ihanaa, jota kannattaisi pyytää tuomaan tuolta?

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kivoja kuvia :)

10:55 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home