maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Helsinki, lyhyt oppimäärä.

Viikonloppuna oli siis miehen Firman Pikkujoulut, joiden parissa menikin sitten tehokkaasti pari päivää. Perjantai käsitti paljon hyvää ruokaa ja juomaa, mukavan letkeää musiikillista antia ja paljon hyvää huumoria. Olin viisas ja siirryin alkoholittomalle linjalle jo puoliltaöin, mikä oli ihan hyvä veto. Iso osa porukasta oli loppuillasta jo nimittäin niin ratkiriemukkaassa kunnossa, että mietin vain, millainen heidän kuntonsa oli aamusta. Minkäänlaista huonoa käytöstä/örvellystä en seurueessamme huomannut, eli yksi hyvä puoli lisää tuossa hiukan vanhemman porukan kanssa juhliessa. Kaikki käyttäytyivät hyvinkin korrektisti vaikka alkoa olikin nautittu.

Mutta siihen olennaiseen - eli lankaan :D


Menitasta löytyi tällä kertaa vain pienet ostokset. Valkoista Butterflyä huiviprojektiin, häiriintyneen väristä Hit- akryylilankaa erinäisiin pieniin riemastuttaviin projekteihin, ja ihanaa Rekordia pannulapuiksi. Yhdestä tuollaisesta kerästä virkkaa hyvinkin kaksi pannulappua, tällaiset:


Nämä on tehty jo aikaa sitten ja päätyneet jo uudelle omistajalleenkin, sinisestä ja vihreästä pitävälle kaverilleni tuparilahjaksi.

Hakaniemen halli oli toinen paikka, jossa käytiin. Mikä ihana sympaattinen sokkelo, jossa olisi taatusti saanut kulutettua useammankin tunnin. Vihreä Vyyhti oli ihana paikka ja myyjärouvat todella mukavia. Tuolta tarttui mukaan tällaisia ihanuuksia:


Palvelu tuolla oli kerrassaan loistavaa ja uskonpa, että heidän kanssaan tulee asioitua toistekin.
Lisäksi poikkesin Sinellissä, jossa olin ensiksi ihan pyörällä päästäni koska olivat muuttaneet myymälän järjestystä, mutta löysinpä hyvinkin etsimäni ääriviivatarrat sekä pari liimakynää ihan heräteostona.

Ikea oli päivän toiseksi viimeinen etappi. Sieltä löytyikin sitten kaikkea tuiki tarpeellista (ja ihan vähän jotain tarpeetontakin) tänne uusiin nurkkiin, muunmuassa työhuoneen parvekkeen oveen puinen sälekaihdin. Äärimmäisen arvostettavaa, että löytyy pilkulleen työpöytien värinen kaihdin, joka sopii mainiosti tuon turkoosin ikkunaverhon kanssa. Mieskin on entistä enemmän sitä mieltä, että tuo turkoosi oli verhoväriksi hyvä valinta.

Viimeisenä etappina toimi Kasvihuoneilmiö, josta löytyi kahvikupposen ohella vähän näperrettävää pukinkonttiinkin. Niistä sitten myöhemmin ;)

Kaiken kaikkiaan reissu oli hyvin onnistunut ja jäin oikein hyvälle mielelle. Oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä nauttimaan sellaisen ravintolan ruuasta, jonne tuskin koskaan itse tulisi muutoin mentyä.