maanantaina, joulukuuta 25, 2006

Joulupuuhasteluja.

Joulupäivää elellään ja tämänvuotinen joulu on ollut kaikkea muuta, mitä edelliset. Ensimmäistä kertaa olemme viettäneet koko joulun meillä, lähisukulaiset tulivat aattona meille syömään ja viettämään aikaa. Äiti onkin ollut täällä jo pari päivää, ja lähtee huomenna kotiin.

Olen näemmä ollut tänä vuonna kiltti, sain vallan toivomiani ja hyödyllisiä lahjoja. Mies kulta lahjoi minua Kalevala-Korun Onnen Sydän- riipuksella ja pussillisella Dropsin Alpacaa, äiti muisti pikkuisella Aaltomaljalla ja miehen äiti ja mamma olivat laittaneet kirjekuoren, jossa oli yhdessä hieman onnitteluja uuteen kotiin sekä joululahja. Saadaan ainakin puuttuvia saunatarvikkeita sekä olohuoneeseen uusi lattialle sijoitettava valaisin sillä. Miehen isä toi meille kummallekin ulkoilupuvut - ihan samanlaiset - nyt voidaan olla niitä pitkään yhdessä olleita pareja ketkä käy lenkillä samanlaisissa ulkoiluvaatteissa :D

Työpaikalta tuli Iittalan HotCool-laseja, pipo, terävä mustikkaglögi, cd, dvd ja kynttilä. Erinäisiä nameja tuli suunnasta jos toisestakin, samoin kynttilöitä. Yksi joulukukkakin saatiin, iso punainen joulutähti.

Aattoilta kului mukavasti ensin ruokapöydän ääressä, oltiin suunniteltu vähän modernisoitu ruokalista ja mies pääsi pistämään parastaan. Oli mukavaa päästä itse siitä iankaikkisesta ruokastressistä ja käydä melkein kokonaan valmiiseen pöytään. Sanoin miehelle tänään, että jos ruuan taso pysyy tällaisena, hän saa kyllä pitää keittiön hallussaan ihan vapaasti, en laita hanttiin :D

Meiltä lähteneistä lahjuksista ei ole vielä koneella kuvia, väsään kuvapostauksen sitten myöhemmin. Nyt menen tuonne alakertaa seurustelemaan miehen ja äidin kanssa.

Hyvää joulunaikaa kaikille!

Edittiä tapaninpäivänä:
Ei aina voi näemmä muistaa kaikkea kerralla, unohdin vallan väsyneenä mainita vielä pari ihanaa lahjaa: kummitytöltä ja hänen perheeltään sain vaaleanpunaisen PipiTyynyn (pieni kauratyyny), ihanan violetin huopuvasta langasta neulotun öllimölliäisen sekä pisteenä iin päälle ihanan mustan kokoessun, jossa oli masun kohdalla tasku ja taskun kohdalle painettu valkoisella kummitytön kädenjälki <3 Parhautta.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää joulua! Kilttejä ollaan oltu täälläkin, ainakin lahjoista päätellen! :)

10:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home