tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Huivimörrikkä.

Piti tulla vielä kiiruusti ennen netin katkeamista blogaamaan tuosta anopin synttärilahjahuivista, josta tuli ihana, lämmin, pörröinen ja ihana. Anoppi tykästyi tuohon ihan täysillä. Ja kukapa ei:

Lankana siis Novitan Amor, 1½ kerää, 20 silmukkaa ainaoikeaa ja 6mm puikko. Kampasin vielä lopuksi pörröt ojennukseen harvalla kammalla - projekti jota mies katsoi enemmän ihmeissään kuin ehkä mitään mun käsityötouhua ikinä :D

Kävin tuossa työhaastattelun ohella samalla reissulla paikallisessa käsityökaupassa ja mukaan tarttui tällä kertaa kaikkea muuta paitsi lankaa: nippu kanavatyöpohjia (halpoja, poistotarjouksesta!), pitkiä bambupuikkoja, kaksi Loopaa (iso ja pieni), pitsi- ja koristenauhoja nukkekotiprojektiin sekä poistotarjouksesta ristipistomallikirjoja.

Tällä viikolla lähetän myös viimeisen pakettini omalle SNY:lleni. Tuohon pakettiin vaan tuntuu löytyvän koko ajan lisää kaikkea, mikä tuntuisi kivalta laittaa mukaan. Noh, haitanneeko tuo.

Ja siitä työhaastattelusta muuten: ylihuomenna on kakkoskierros, uusi haastattelu samaan mestaan. Hyvältä siis vaikuttaa.

Netti katkennee huomenna. Täällä eletään kamalassa pahvilaatikkomylläkässä, parin päivän päästä päästään kantamaan tavaraa jo uuteen kotoon. Nyt ei enää millään jaksaisi odottaa :)

Koetan päästä välillä kirjoittamaan kuulumisia, jos tuossa netin siirtymisessä nyt menee pidempään mitä olisi toivottavaa :P

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Siellä eletään sitten jännittäviä aikoja, kun on muutto ja työhaastattelu :) Toivottavasti nettipimento on hyvin lyhyt :)

9:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home