maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Tekniikan vastaisku.

Lyhentelin eilen kaverille housuja. Kolmet housut oli valmiina ja ompelin neljänsien koeommelta poisleikattuun kaitaleeseen, kun ompelukone sanoi KRANK ja pysähtyi. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta nyt ainakaan neula ei mene alas saakka vaan tökkää johonkin metalliin vain pari milliä aluslevyn alla. Toivottavasti mitään pahempaa ei mennyt rikki, ainakaan nyt kun pitäisi alkaa suunnitella uusia verhoja sun muita.

Vien tuon tänään tai huomenna huoltoliikkeeseen, toivottavasti korjaus ei tule maksamaan mansikoita. Tykkään tuosta koneesta kovasti, se on urhoollisesti palvellut jo kahden vuoden ajan. Käytettynä tuon ostin ja tykästyin kovasti sen tukevuuteen ja metallirunkoon. Hyvin tuo jaksaa ommella myös paksuja sametteja, farkkua, keinonahkaa ym hankalia materiaaleja. Toivottavasti ei nyt pidä luopua tuosta ja vaihtaa johonkin uuteen heppoiseen koneeseen.

Kaappeja ollaan siivottu. Tavaraa on mennyt kirpparilaatikkoon, jota tuo samainen kaveri kävi jo eilen penkomassa :) Pahvilaatikot valtaavat asuntoa suunnitelmallisesti.

Soittelin tässä osoitteenmuutoksiakin. Huomenna on päivälleen kuukausi siihen, kun saadaan avaimet. Ei malttaisi millään odottaa :)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaisi kuvauksesi mukaan siltä, että neula olisi vääntynyt. Luultavasti selviät tuosta vain vaihtamalla uuden neulan. Minulle on ainakin näin käynyt monesti. Toivottavasti ei ole nytjään suuremmasta kyse!

10:58 ap.  
Blogger Susanna said...

minäkin veikkaan vääntynyttä neulaa. Sitä ei välttämättä edes silmällä huomaa kunnolla, pikkunenkin vääntö riittää että jää jumiin. Mun kone tekee myös sitä että yhtäkkiä lähteekin liikkeelle, mutta sitten hetken päästä neula katkeaa. Kannattaa vaihtaa neulat riittävän usein!

2:23 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home