perjantaina, elokuuta 04, 2006

Postia :)

Sinä salainen neuleystävä, onnistuit totisesti ilahduttamaan päivääni! Raskaan työpäivän jälkeen oli ihanaa päästä avaamaan isoa kuorta, vielä ihanampaa oli lukea kirjettä ja makustella tulevaa herkkuhetkeä ;)
Paketissa oli siis pussillinen hyvinkin houkuttelevaa suklaakahvia sekä ohje aivan taivaallisen kuuloisiin suklaabrownieihin. Mikään missä on noin paljon voita ja suklaata ei voi olla huonoa :D
Pitää poiketa kaupan kautta ja koeajaa tuo resepti nyt heti viikonloppuna.

Muita juttuja, Turun askartelukeskus on sulkemassa oviaan remontin alta ja heillä on tyhjennysmyynti, eli tavaraa puoleen hintaan ja halvemmallakin. Mukaan tarttui sametti- ja satiininauhaa, kuulto- ja kuviopapereita, erilaisia helmiä ja muutama arkki ääriviivatarroja. Olen noihin löytöihini hyvin tyytyväinen, varsinkin kun ottaa huomioon että tuo liike oli jo todella tyhjä, ei enää hyllyjä seinillä, vain laatikoita ja telineitä pitkin lattiaa. Sieltä oli mukavaa penkoa ja tehdä löytöjä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Miten kävi reseptin, onko testattu jo? Itse en ole tuota vielä koittanut, se on ihan uudesta keittokirjasta jonka sain lahjaksi. Kuulosti kyllä ihanalta, just nimenomaan kun on VOITA ja SUKLAATA, avaimet onneen!
Kiva tosiaan kun olet saanut blogin pystytettyä. Lisääpä itsesi vielä rinkiin niin sut löydetään paremmin :)

10:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home